Pasirodys „Railways of the World: The Card Game“

Šaltinis: boardgamenews.com

Tapo žinoma, kad greitai pasirodys kortinė žaidimo „Railways of the World“ versija. Žaidimas skirtas 2-4 žaidėjams nuo 8 metų, partijos laikas 30-60 min. Naujienos autoriai James Eastham ir Steve Ellis. Leidykla „Fred Distribution“, kuri leidžia žaidimus su prekės ženklu „Eagle Games“ paskelbė oficialų aprašymą:

„Railways of the World: The Card Game“ – tai kortinė populiarios žaidimų serijos „Railways of the World“ versija. Žaidimas specialiai adaptuotas tokiu formatu, kad leidžia jam tapti gana greitu kortiniu žaidimu.
Žaidime naudojamos geležinkelio kelių ir miestų kortos, skirtos pastatyti eilę geležinkelio maršrutų ir pristatinėti krovinius. Žaidimo metu žaidėjai stengiasi sujungti didesnį miestų skaičių, norėdami padidinti traukinių galingumą turi pagerinti savo lokomotivų variklius ir taip pat reguliariai pristatinėja prekes per geležinkelio tinklą.
Žaidimo taisyklės yra dviejų variantų: pirmasis – šeimyninė versija, ja galima pažaisti su visa šeima, tuo namiškius pritraukiant prie serijos „Railways of the World“ žaidimų. Kita versija skirta labiau patyrusiems šios serijos gerbėjams.

Pagal esamą informaciją žaidimas turėtų pasirodyti liepos mėnesį. Ką gi žiūrėsim. Esu labai didelis šio žaidimo didžiosios versijos gerbėjas ir bus įdomu kaip atrodys kortinė žaidimo versija.
„Ticket to Ride“ kortinė versija man visai nepatiko (kaip ir daugelis kitų populiarių žaidimų kortinės versijos, gal išskyrus „Settlers of Catan“), bet labai tikiuosi su „Railways of the World“ kortinė versija bus įdomi.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos