Blogui – vieneri!

Lygiai prieš metus prasidėjo šio blogo gyvenimas. Tiesa, apie stalo žaidimus rašinėjau ir ankščiau, dabar jau nebeegzistuojančiame bloge, bet specializuotas blogas vien apie šią pramogą įsikūrė būtent prieš metus. Per metus atrodo padaryta nedaug: virš 50 straipsnių, iš jų 23 žaidimo apžvalgos, pasidalinta 9 išverstomis į lietuvių kalbą žaidimų taisyklėmis. Atrodo tikrai nedaug, bet ir temos specifika neleidžia rašyti labai daug. Žaidimą visų pirmą reikia „išžaisti“, tik po to galiu rašyti apie jį. Pradėdamas rašyti tikėjausi sutikti bendraminčių ir tikėjausi, kad autorius būsiu ne aš vienas, deja, kaip rašinėjau čia vienas, taip ir rašinėju. :)
Vis dėlto smagu turėti nors ir nedaug, bet pastovių skaitytojų. Tai įpareigoja, bet maloniai įpareigoja. Prenumeratorių skaičius svyruoja nuo 30 iki 50 (manau čia ir feedburneris kažkiek durniuoja), per dieną puslapį aplanko apie 30-50 lankytojų. Skaičiai gal ir nedideli, bet žinant temos specifiką ir tai, kad įrašai nėra dažnai atnaujinami, manau visai neblogi.
Kas toliau? Dar nežinau, blogas, manau tikrai gyvuos, kaip gyvavęs. Dar yra krūva taisyklių, kuriomis pasiruošęs pasidalinti, dar laukia žaidimų apžvalgos. Tikiuosi tuo neapsiriboti.
Be to pradedu bendradarbiauti su www.boardgameclub.eu . Kuo pasireikš tas bendradarbiavimas dar nežinau, bet tikslas – padaryti tikrai didelį, informatyvų stalo žaidimų portalą. Laikas parodys ar išeis. Planuose stalo žaidimų vakarai ir turnyrai. Ir taisykles nuo šiol dėsiu į šį puslapį.
Kol kas tiek, o dabar jau galite sveikinti. :)

P.S. Jei vis dėlto atsirastų norinčių rašyti, maloniai prašome. :)

1 Comment

wrrugsėjo 24th, 2010 at 20:40

Sveikinu :) Užsuku aš čia tik kai per rss pamatau naują įrašą. Bet užsuku. Yra dar keli blogai apie stalo žaidimus, bet dalių jų atsisakiau dėl netinkamo stiliaus, dalis neatsinaujina. Tai pagrinde šis ir Exonno blogas. Stalo žaidimais pats turbūt irgi apie metus domiuosi, bet jau spėjau prikaupt ~20 žaidimų su papildymais ir tai tapo gyvenimo dalimi, todėl daug skaitau ir žiūriu video apie naujus ir senus žaidimus. Apie rašymą apžvalgų buvau pagalvojęs, bet.. reik ir laiko ir nusiteikimo tam:))

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos