Secret Santa-2012. Registracija jau prasidėjo

Boardgamegeek.com kasmet organizuoja gana smagų dalyką. Tai Secret Santa. Idėja labai paprasta. Jei nori dalyvauti užsiregistruoji ir lauki lapkričio 9 d. Per tą laiką savo BGG profilyje sudarinėji norų sąrašą. To labai nori, to nori, šito visai nenori. Atėjus tai dienai tu gauni vieno iš dalyvio koordinates ir jo norų sąrašą. Išrinkęs iš to sąrašo ką nors išsiunti jam. Lygiai taip pat tavo noru gavo kažkas kitas ir tau išsiunčia žaidimą. Dalyvavau šioje akcijoje pernai. Labai patiko. Galite paskaityti čia.

Na o registracija į šių metų akciją jau prasidėjo. Aš jau užsiregistravau. Kviečiu tai padaryti ir savo skaitytojus. Tai tikrai labai smagi akcija. Registruotis galima iki lapkričio 9 dienos.

Visa informacija ir registracija čia

Na kas dar dalyvaus?

1 Comment

AndruXlapkričio 26th, 2012 at 13:53

Dalyvauju pirmą kartą :) Gyvenu Airijoje. „Gavau target“ iš UK. Buvau pažymėjęs ir LT, bet nedavė lietuvio :D
Jau žaidimą jam išrinkau, užsakiau ir išsiunčiau. Laukiu kol jis gaus.
Pats dar laukiu savojo. SS parašė žinutę jau, kad bandys rinkti kažką. Kaip supratau pats SS yra eurogames mylėtojas, o aš daugiau ant ameritrašo pasinešęs, tai tikiuos ką nors gero išrinks iš mano wishlisto. Pagal flagcounter’į tai lankėsi žmonės iš Airijos ir Graikijos. Įdomu kas tas mano SS :)

Ar jau kas gavo dovanų iš SS?

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos