Pasidaryk pats – Zombie Plague

Kasmet prieš Kalėdas dalinuosi su savo skaitytojais kokiu žaidimu, kurį reikia pasidaryti pačiam. Šiais metais irgi nesinori laužyti tradicijos. Prieš porą metų aš siūliau pasigaminti pačiam „Zombie Plague“. Deja, neapsižiūrėjęs aš adaptavau vieną iš daugelio „namų taisyklių“ versiją. Jis pasirodė vis tik keistokas. Originalas gi pasirodo yra žymiai paprastesnis ir žymiai smagesnis. Taigi šiemet aš siūlau jums pasidaryti originalią versiją. Jei jau pasidarėte aną versiją, tai žaidimų lenta tiks, ji nesikeičia. Tik dar reiks pasidaryti rūsio lentelę. Čia pridėjau ir kitus „Zombie Plague“ žemėlapius: uostas, kapinės, miestas ir sala. Taigi ką rasime archyve:

Failas Kortos.pdf – Žaidimui naudojamos kortos. Originalioje versija viena bendra kaladė. Tad ir nugarėlė visoms kortoms vienoda. Šių kortų dizainas nėra kaip originalus, tiesiog man jų dizainas pasirodė kiek blankokas. Čia viena iš internautų dizaino versija. Kortos dydis 9×6 cm, jos išdėstytos ant A4 lapo. Viso 8 lapai plius nugarėlė

  • Taisykles.doc – Žaidimo lietuviškos taisyklės
  • Kwanchai’s_Updated_Zombie_Plague_Package_v1.2.pdf Originalaus žaidimo failas. Čia yra ir angliškos taisyklės, angliškos kortos ir žaidimo lenta. Kas darosi lietuvišką versiją ir dar neturi žaidimo lentos, tai ją ima iš čia.
  • Zemelapis-uostas.pdf – čia yra žaidimo lentos versija „uostas“
  • Zemelapis-kapines.pdf – versija „kapinės“
  • Zemelapis-sala ir miestas.pdf – versijos „sala“ ir „miestas“
  • Zmones zombiai barikados.pdf – čia galima pasidaryti iš popieriaus herojus, zombius, barikadas ir užrakintas duris. Aš tiesiog jas įstatau į specialius laikiklius, bet galima panaudoti spaustukus popieriui, kur konceliarinėse būna. Visai gerai atrodo.
  • Sleptuviu zetonai-2.jpg – iš šio failo galima pasidaryti žetonus, su kuriais žymimos apieškotos slėptuvės, kad nepasimesti kas jau apieškota kas ne. Galima apieškojus pasidėti priešais save arba ant žemėlapio slėptuvės. Plius žetonas įėjimui į rūsį žymėti.

Siunčiamės

Tai tiek. Smagaus žaidimo.

Ir linksmų visiems švenčių!

 

3 Comments

deathblowgruodžio 21st, 2012 at 14:50

dėkui, gerų tau švenčių ;)

Andriussausio 16th, 2013 at 23:10

Aciu :) Reikes ismeginti sita. Siaip nei vieno rimtesnio stalo zaidimo dar nesu zaides, neskaitant Monopolio.

Rokisvasario 8th, 2014 at 14:12

Neveikia nuoroda ;(

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos