Startas!

Čia naujas blogas, kuris bus skirtas išimtinai tik stalo žaidimams.

Stalo žaidimai paskutiniu metu vis populiarėja Lietuvoje (pasaulyje tai jau senai žinomas puikus laisvalaikio praleidimo būdas). Tad šio blogo tikslas ir yra informuoti kas darosi stalo žaidimo pasaulyje. Apžvelgsime stalo žaidimus, panagrinėsime kai kurias įdomesnes partijas, tikiuosi bus ir naujienų iš stalo žaidimų pasaulio. Jei bent vienas žmogus paskaitęs šį blogą susidomės tokiais žaidimais, tikslas, manau bus pasiektas.

O kas jau bent kažkiek gaudosi šiame pasaulyje ir nori pasidalinti mintimis, kviečiu tapti šio blogo bendraautoriais. Rašykite man el. paštu rambek@gmail.com

6 Comments

argirdimantaslapkričio 14th, 2009 at 1:05

puiku, kad išvertei korteles. bet…..
jeigu išvertei,ir tai skirta tiems kas nesupranta anglų k. tai reikėjo pavadinimą kortelės palikti ir angliškai ir lietuviškai, nes kaip atsirinkti kuri lt kortelė atitinka kurią en kortelę, jei anglų nesupranti?

argirdimantaslapkričio 14th, 2009 at 1:06

cia apie agricola korteles

Profilio nuotrauka (pankis)
pankislapkričio 14th, 2009 at 9:56

Šiaip su tomis „Agricola“ kortelėmis truputį bėda. Šio žaidimo išleidimai yra berods 6. Ir visuose juose kortelės kažkiek skiriasi. Net gamintojų kortelėse palieka klaidų, tad jas vis bandoma taisyti. Šiaip jau baiginėju tų kortelių vertimą susiteminti su savo turimu žaidimu ir kitos savaitės pradžioje pasidalinsiu su visais. Šiame variante prie kortelės vertimo bus tos kortos numeriukas, tad problemų iškils mažiau.

argirdimantaslapkričio 16th, 2009 at 0:50

panki tu is kokio miesto?

Profilio nuotrauka (pankis)
pankislapkričio 16th, 2009 at 9:47

Aš iš Vilniaus

devisergruodžio 1st, 2009 at 21:07

Saunus blogas.. Ir toliau rasyk naujienas

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos